Skip to main content

Ministarstvo dizajna je kreativni dizajn studio specijalizovan za brending.

Radimo sa klijentima na dijagnozi problema, brend strategiji, dizajnu, art direkciji i finalnoj produkciji projekta. Naš proces je utemeljen u strateškom i konceptualnom razmišljanju, jer verujemo da se značajan brend gradi na osnovu neodoljivog narativa.

Naše usluge

Vizuelni identitet
Kreativna strategija
Art direkcija
Brending
Imenovanje
Fotografija
Film
Animacija
Tipografija
Ilustracija
Dizajn pakovanja
Dizajn za štampu
Veb dizajn
Obeležavanje prostora
Dizajn za događaje
Exпeρiოenτa啦ん dizaйн

Priprema Pozor Start!

Svaki projekat je uzbudljivi početak nove veze. Uronimo u dubine problema, kako bismo temeljno razumeli pretnje. Stvarajmo prava rešenja koja čine razliku.

Društveni projekti

Jedna od naših ključnih misija jeste korišćenje naših kreativnih veština za pokretanje dijaloga i stvaranje promena. Naš studio koristi svoje vreme za projekte koji su važni za nas. Stvorili smo događaje, identitete i izložbe za sjajne društvene inicijative.

Vrednosti

Ministarstvo dizajna je Otvorena komunikacija Društvena odgovornost Ludo visoki standardi Beskrajna strast Slavljenje emocija Preuzimanje rizika Poverenje u instinkte Ekološka obazrivost Ambiciozne ideje Iskren odnos

Tim ministarstva

Ministarstvo se sastoji od moćne palete stručnjaka; strateških mislilaca, kreativnih dizajnera, naučnika pozitive i pronicljivih pripovedača.

Nikolina Škundrić

Sektor za
kreativnu direkciju

Dušan Mažibrada

Sektor za
ljudske resurse

Branislav Kosmač

Sektor za
fotografiju i film

Vladan Pavlović

Sektor za
etički dizajn

Naše poslovanje

Ministarstvo dizajna smatra važnim da klijentima i partnerima pružimo jasan uvid u način na koji pokrećemo svoje poslovanje.

Ministarstvo dizajna je kreativni dizajn studio specijalizovan za brending.

Spremni za razgovor?

kabinet@ministarstvodizajna.com