Skip to main content

Kako poslujemo?

 

Ministarstvo dizajna smatra važnim da klijentima i partnerima pružimo jasan uvid u način na koji pokrećemo svoje poslovanje.

Kreiranje brifa

Pre nego što se upustimo u projekat, važno je dobro sagledati probleme i ciljeve i detaljno ih definisati. Ako ne znamo šta je stvarno problem/cilj, ne možemo ga ni rešiti/postići.

—”Hoću da pršti!”

Rokovi

Kvalitet zahteva vreme. Potrebno je da se pomno razmisli o problemu i njegovim rešenjima. Zato ne preuzimamo poslove koje zahtevaju hitnost, gde ne postoji razuman rok za izradu rešenja.

—”Može li da bude gotovo juče?”

Stručnost

Obostrano poverenje u stručnost posla koje obavljamo nam je jako bitno. Svom hirurgu ne biste pokazali gde da vas seče, zar ne? Poštujemo vašu stručnost u poslu koji obavljate, i rado ćemo upoznati vaš posao što bolje, kako bismo sagledali situaciju na najbolji način. Za osobe koje ipak vole mikromenadžment kreativnih ljudi imamo posebnu ponudu — cena usluga je tri puta veća.

—”Još samo ova izmena, obećavam!”

Poverenje

Vremenom gradimo međusobno poverenje i poštovanje u zajedničkom radu. Pored toga, svakako smatramo da obe strane trebaju da budu pravno zaštićene potrebnim ugovorima. Kod nas nemate obrazac FT1P.

—”Ko još čita Terms & Conditions?”

Plaćanje

Od nas dobijate ponudu usluga koji trebaju da reše probleme ili postignu određene ciljeve. Svaki projekat ima svoju cenu, koja se plaća 50% pre početka projekta, i 50% nakon završetka. Ukoliko dođe do nepredviđenih troškova, izmena i dorada, pravi se nova ponuda i moguća je naplata i po satnici. Ukoliko iz nekog razloga niste zadovoljni rešenjima, svakako ste u obavezi da u celosti platite rad, zbog naših troškova resursa.

—”Nema para, ali biće ovo odlična promocija za vas.”

Još niste ubeđeni?

 

Ukoliko imate neka pitanja, pišite nam slobodno na mejl: kabinet@ministarstvodizajna.com