Skip to main content

Kako poslujemo?

 

Ministarstvo dizajna smatra važnim da klijentima i partnerima pružimo jasan uvid u način na koji pokrećemo svoje poslovanje.

Kreiranje brifa

Pre nego što se upustimo u projekat, važno je dobro sagledati probleme i ciljeve i detaljno ih definisati. Ako ne znamo šta je stvarno problem/cilj, ne možemo ga ni rešiti/postići.

—”Hoću da pršti!”

Rokovi

Kvalitet zahteva vreme. Potrebno je da se pomno razmisli o problemu i njegovim rešenjima. Zato ne preuzimamo poslove koje zahtevaju hitnost, gde ne postoji razuman rok za izradu rešenja.

—”Može li da bude gotovo juče?”

Stručnost

Obostrano poverenje u stručnost posla koje obavljamo nam je jako bitno. Svom hirurgu ne biste pokazali gde da vas seče, zar ne? Mi ne očekujemo da nam kažete kako da radimo. Poštujemo vašu stručnost u poslu koji obavljate, i rado ćemo upoznati vaš posao što bolje, kako bismo sagledali situaciju na najbolji način. Za osobe koje ipak vole mikromenadžment kreativnih ljudi imamo posebnu ponudu — cena usluga je tri puta veća.

—”Još samo ova izmena, obećavam!”

Poverenje

Vremenom gradimo međusobno poverenje i poštovanje u zajedničkom radu. Pored toga, svakako smatramo da obe strane trebaju da budu pravno zaštićene potrebnim ugovorima. Kod nas nemate obrazac FT1P.

—”Ko još čita Terms & Conditions?”

Plaćanje

Od nas dobijate ponudu usluga koji trebaju da reše probleme ili postignu određene ciljeve. Svaki projekat ima svoju cenu, koja se plaća 50% pre početka projekta, i 50% nakon završetka. Ukoliko dođe do nepredviđenih troškova, izmena i dorada, pravi se nova ponuda i moguća je naplata i po satnici. Ukoliko iz nekog razloga niste zadovoljni rešenjima, svakako ste u obavezi da u celosti platite rad, zbog naših troškova resursa.

—”Nema para, ali biće ovo odlična promocija za vas.”

Još niste ubeđeni?

 

Ukoliko imate neka pitanja, pišite nam slobodno na mejl: kabinet@ministarstvodizajna.com